Унікальна соціальна ініціатива - для шкіл-інтернатів і ГО

16 вересня у Вінниці, в хабі “Місто Змістів”, відбувся мітап присвячений переведенню в онлайн та автоматизації роботи організацій. Даний захід був організований онлайн платформою INTITA.com. 

Кожен з відвідувачів мав можливість дізнатись як "безболісно" і легко автоматизувати роботу своєї організації. Висвітлювали та обговорювали наступне: 

  • створення власного сайту-візитки;

  • автоматизацію документообігу;

  • адміністрування організації, створення завдань різної пріоритетності, як індивідуально (для співробітників та користувачів) так і для відділів, ролей, груп.

  • моніторинг, контроль та статистика виконання поставлених завдань.

  • створення онлайн курсів (наповнення відео, текстовим контентом із тестами різних видів, налаштування рівнів доступу, складності, термінів проходження, оцінювання, рейтинги, моніторинг успішності та інша статистика, відгуки про членів організації, внутрішні (корпоративні) і публічні навчальні курси, модулі, заняття);

  • систему оповіщення тощо.

Серед відвідувачів заходу були присутні як представники навчальних закладів, курсів, репетитори, коучі так і громадські та комерційні організацій. Були запитання і по управлінню персоналом, роботою з клієнтами, а також створенню груп. Функціонал INTITA надзвичайно широкий та різноманітний.

Яскравим прикладом високого рівня автоматизації управлінських процесів в освіті стала Вінницька ІТ-Академія, співробітники якої продемонстрували переваги роботи з платформою на їх прикладі. 

ІНТІТА постійно розвивається тому з кожним днем з’являються нові і зручні сервіси, які дозволять вам заробляти більше! Будь-яка організація може обрати і скомпонувати необхідні послуги для роботи. 

Для шкіл-інтернатів і громадських організацій, які працюють із людьми з обмеженими можливостями і допомагають учасникам АТО - користування онлайн платформою INTITA.com надається БЕЗКОШТОВНО.

Прес-служба іntita.com

0732099743

info@intita.com

Опубліковано

20.09.2019