Вивчись на Айтішника безкоштовно - це твій шанс!

Без перебільшення можна сказати, що наше життя досить сильно залежить від професії. Щоб стати спеціалістом та отримати достойну роботу, ми витрачаємо багато часу, сил та коштів. І що кращим професіоналом ти хочеш стати, то більше ресурсів ти повинен задіяти. На жаль, якщо час та зусилля ми можемо регулювати самі, то наші життєві вибори часто обмежуються коштами.

Престижна освіта зазвичай асоціюється з високою ціною за навчання. Команда висококваліфікованих викладачів, сучасні підходи та інновації, а також нові технології зумовлюють таку вартість. Через це, не кожен бажаючий має змогу стати студентом елітного навчального закладу.

Несправедливо виходить, що здібна молодь через дороговизну навчання не може отримати якісну освіту і змушена вчитись в закладах, які з певних причин не здатні розкрити внутрішній потенціал та вказати вірний напрямок розвитку. Як наслідок, багато талановитих молодих людей не можуть реалізувати себе, і ми втрачаємо других Дарвінів, Джобсів та Шекспірів.

Однак, не завжди гроші вирішують усе, і є випадки, коли завдяки небайдужим людям - бізнесменам, інвесторам, філантропам - кожен може отримати шанс на безкоштовне навчання. Гранти, олімпіади, різні конкурси створені щоб обрати вартих таких можливості. Усі елітні навчальні заклади - сімка Ліги Плюща, університети Кремнієвої долини та Британії - проводять кілька-етапний відбір найталановитіших абітурієнтів та дають їм безкоштовну освіту.

Що ж робити, якщо ти відчуваєш себе вартим безкоштовного навчання в елітному закладі?

Вже кілька років найпопулярнішою сферою, яку обирає молодь для кар’єри, є ІТ. Щоб стати спеціалістом у цій галузі, необхідно отримати знання високої якості у поєднанні з їх практичним застосуванням. Крім цього, навчання має бути вузькоспеціалізованим - без непотрібних обов'язкових дисциплін, які відволікають від основного напрямку розвитку. Одним із закладів, які забезпечують студентів високоякісним навчанням, є Вінницька ІТ-Академія. Команда академії притримується прогресивних поглядів і робить все можливе, щоб навчання було максимально ефективним, і кожен випускник отримав бажаний результат - пропозицію працевлаштування в ІТ-компанії.

ІТ-Академія підтримує талановиту молодь. Вже зараз скористайтесь унікальним шансом отримати престижну освіту безкоштовно.

Як отримати безкоштовне навчання в ІТ-Академії?

Кожен, хто здасть екзамен з математики та логіки на максимум і пройде тестування з англійської мови, буде зарахований на бюджетне навчання. Це від 9 місяців до півтора роки інтенсивного вивчення програмування, веб-дизайну та тестування; англійська для ІТ; підготовка до співбесід та створення резюме. Під час навчання студент порине в сферу ІТ, відкриє свої можливості, зможе набути впевненість в собі та в своїх уміннях, познайомиться з безліччю цікавих викладачів-практиків, які одного дня стануть його колегами.

Скільки є місць на безкоштовне навчання?

Кількість місць необмежена - всі кандидати на безкоштовне навчання, які пройдуть відбір (наберуть максимум балів) стануть учасниками програми. В процесі навчання студент, здаючи екзамени, проекти, тестування повинен підтверджувати своє право на безкоштовний курс. Підтасування результатів при відборі неможливе, тому що всі зацікавлені в чесному результаті: студенти отримають престижну освіту безкоштовно, а ІТ-Академія навчатиме справді здібних та цілеспрямованих людей, майбутніх працівників ІТ-компаній.

Коли проходить екзамен та як зареєструватись?

Екзамен проводиться безпосередньо перед початком навчання - в жовтні та березні. Потрібно зареєструватись на навчання на сайті Академії https://ita.in.ua та подати заявку, обравши “Зареєструватись на екзамен”. З вами зв’яжуться та повідомлять усю актуальну інформацію. Потім Вас запросять на попередній відбір (тестування) та безпосередньо екзамен.

Як підготуватись до екзамену?

Не потрібно наймати дорогих репетиторів. Достатньо круто знати шкільну програму, не лінуватись сидіти над задачами з підвищеною складністю та любити математику. Конкурс буде проходити в 2 етапи: письмове виконання завдання та захист письмової роботи і співбесіда з викладачами.  

І це все?

Так, все дуже просто. Прийшов, побачив, переміг. Зареєструвався, склав екзамен, отримав елітну освіту безкоштовно. Доведи всім, що саме ти вартий цього шансу.

Програмуй своє майбутнє разом з ІТ-Академією!

Реєструйся https://ita.in.ua  

Телефонуй 067-431-19-21

 

Опубліковано

11.09.2018