This is your ProfIT Day!

Мрієш працювати в ІТ, але не маєш чіткого розуміння цієї сфери чи просто не знаєш, з чого почати? Шукаєш колег для співпраці або працівників у свою компанію? Чи пропонуєш навчання для майбутніх програмістів, веб-дизайнерів або тестувальників? Ми, запрошуємо тебе на провідний захід Вінниці, спрямований на працевлаштування молоді в cфері ІТ. Це - PROF IT Day!

Основне завдання заходу ховається в його назві, адже з англійської слово PROFIT перекладається як користь, вигода та дохід. Тому, жоден учасник зустрічі не йде з неї з порожніми руками: будь то новий досвід, корисні знайомства чи навіть запрошення на роботу в одну з провідних ІТ-компаній.

Отже, PROF IT Day — це інформаційний захід, призначений для тих, хто шукає роботу чи бажає визначитись із майбутніми сферами працевлаштування в ІТ-сфері.
Компанії тут мають нагоду знайти собі фахівців. Навчальні заклади, які готують спеціалістів — презентувати себе та запросити потенційних абітурієнтів. А молодь – більше дізнатися про професії в ІТ, отримати актуальну інформацію про цей ринок або спробувати працевлаштуватись.

Під час «PROF IT Day» викладачі Вінницької ІТ-Академії та інші представники передових компаній влаштовують презентації, проводять семінари, тренінги, майстер-класи та приймають резюме від кандидатів. Минулого року участь в Дні Кар’єри брало понад 25 компаній та організацій нашого міста - EPAM, WinInteractive, memCrab, IT Sanes, Steel Kiwi, asta.mobi, Main Academy, Ciklum.
Освітні заклади знайомлять з умовами вступу та навчання, перспективами напрямків, за якими вони готують фахівців, а також здійснюють попередній відбір анкет потенційних студентів.
Гості заходу матимуть можливість  побачити, як влаштована сфера ІТ “зсередини” та взяти участь у тренінгах та майстер-класах. Минулого року особливо популярними стали лекції про те, як почати свою кар'єру з мовами програмування с#, c++ та Ruby. Також спікери пояснювали різницю між веб-дизайном та UI, розповідали про криптовалюти та особливості вивчення англійської для ІТ-шників. Учасники заходу отримали шанс дізнатися умови навчання в сучасних навчальних закладах, поспілкуватись із роботодавцями та навіть отримати роботу.

Як потрапити на PROF IT Day?
Усе дуже просто, та безкоштовно. Потрібно зареєструватись на сайті http://profitday.info/, заповнити форму і чекати на телефонний дзвінок або електронний лист із запрошенням.

Коротко кажучи, якщо ти креативний, амбіційний початківець, повний бажання навчатись та працювати, впевнений в собі та своїх можливостях професіонал, готовий поділитись досвідом, чи представник ІТ компанії, яка шукає талановитих працівників — тобі до нас на PROF IT Day. Ми обіцяємо, що цей день - субота, 4 листопада (Готель “Оптіма”, Київська, 50а) стане для тебе особливим.

 

Контакти: Вінницька ІТ-Академія

Адреса: вул. Ващука, 20-а, м. Вінниця

Веб-сайт: https://profitday.info/

моб: (067)431-19-21

e-mail:robotamolodi@gmail.com

Опубліковано

16.10.2017