Переваги Вінницької ІТ-Академії - доступні онлайн!

Крута новина! Відтепер будь-яку спеціалізацію, за якою випускники Вінницької ІТ-Академії гарантовано працевлаштовуються можна освоїти онлайн! Хочеш бути програмістом, веб-дизайнером, тестувальником чи проджект менеджером? Нарешті всі переваги навчання офлайн доступні дистанційно. 

Викладачі-практики. Тут без варіантів. Лише практики знають процес роботи в ІТ із середини. У Вінницькій ІТ-Академії навчають викладачі-практики, ті хто давно працює у ІТ, і може зрозуміло і доступно викласти та пояснити матеріал. Всі вони готують студентів до реального життя. Для кожного з наставників ІТ-Академії, поняття «викладач» і «студент» є тандемом. Адже від ефективної взаємодії залежить результат - гарантоване працевлаштування. 

Лише профільні предмети. У Вінницькій ІТ-Академії з-поміж наявних дисциплін немає жодної, яка не стосується майбутньої роботи. Для нас це принципово. Ми створюємо прогресивні європейські технології, готуємо до реальної роботи і формуємо середовище, яке чекає у ІТ-компаніях. У нас вивчаються цілі команди, яких "хантять" найкращі ІТ-компанії. 

Гарантоване працевлаштування. В ІТ-Академія, не просто дають круті знання, але вирощує справжніх спеціалістів, яким гарантоване працевлаштування і яких швидко "розбирають" по ІТ-компаніях. Дехто навіть отримує свою першу роботу вже на останніх місяцях навчання. З реальними історіями наших випускників можна познайомитись на: https://intita.com/graduate. 

Друзі-однодумці. "З ким поведешся, того наберешся". Наше завтрашнє життя прямо залежить від того, з ким ми сьогодні спілкуємось. Саме у Вінницькій ІТ-Академії формується середовище у якому кожен студент відчуває підтримку одногрупників та бажання навчатись на результат. Тут навчаються люди, які поділяють ваші погляди і також прагнуть до самовдосконалення та розвитку.

Навчання на реальних проектах. Звичайна начитка ніколи не дасть результату. Наші студенти працюють на реальних проектах у командах під час індустріального етапу та стажування. Модулюється ситуація реальної роботи в компаніях. Спільно працюють дизайнери, тестувальники, програмісти та проджект менеджери. Студенти приймають участь у велетенській кількість проектів та мають чудовий досвід, щоб гарантовано працевлаштуватись після завершення навчання у Вінницькій ІТ-Академії.         

Навчання змістовний фан. Коли ти навчаєшся у практиків, які є цікавими особистостями, а також з мотивованими одногрупниками то навчання для тебе не мука, а змістовний фан. Коли ти відчуваєш піднесення і натхнення. Ти бачиш, як створюєш, щось нове і тебе це захоплює.   

Бажаєш навчатись у професіоналів та гарантовано працювати в ІТ? Тоді все просто - обери спеціалізацію, яка тобі найбільше імпонує, реєструйся на новий набір. Проходь онлайн навчання у викладачів-практиків з провідних ІТ-компаній. Отримай диплом, що підтверджує твій рівень, як спеціаліста. Це твій шанс змінити своє життя. Айтішники мають роботу завжди) 

 

Прес-служба Вінницької ІТ-Академії

Веб-сайт: ita.in.ua

e-mail: ita.in.ua@gmail.com
Тел.: (067) 431-19-21
 

Опубліковано

24.06.2020