Змістовний фан в ІТ-Таборі цього літа!

Мрія кожної дитини завершити успішно навчальний рік і…. нарешті насолоджуватись літніми канікулами. Де отримати неймовірні емоції та ще й з користю? Літній ІТ-Табір Вінницької ІТ-Академії - це навчальний змістовний фан в поєднанні з новітніми технологіями та європейськими методиками викладання. Така подія відбувається лише раз в рік!

 Чим займаються в ІТ-Таборі? За місяць діти створять свій перший повноцінний сайт. Літній ІТ-Табір Школи Хакерів Вінницької ІТ-Академії працює уже 4-й рік поспіль. Тут вивчають програмування, графіку та дизайн, логіку та алгоритмізацію, англійську для ІТ. Та не навчанням єдиним ми завойовуємо серця дітей. Адже літо і для того, щоб круто повеселитись. Школярі прийматимуть участь у безліч командних ігор, квестів, змагань, познайомляться з провідним ІТ-компаніями міста, відчувають красу природи, під час походу в ліс, знаходять справжніх друзів-однодумців. Та це не все! В ІТ-Таборі діти зміцнять своє здоров’я, адже вони будуть щоденно займатись із тренером.  Кожне заняття — насичене та нестандартне. Дружня атмосфера допоможе дитині розкрити свою особистість, розвинути здібності і проявити себе в ІT вже у ранньому віці.

Для кого Літній ІТ-Табір? Табір організовується для дітей від 9 років. Заняття проходять в комфортних, спеціально обладнаних аудиторіях і на природі в компанії креативних викладачів. Таборування триває 4 тижні, 5 разів на тиждень, по 6 години в день.

Відгуки. Неймовірна пригода на все життя! Саме такими словами описують свої враження попередні таборівці і просять записати їх одразу на наступний рік:

  • “Красно дякую за організацію навчання та активностей для наших діток, а особливо за професіоналізм☝️☝️☝️, натхнення та віддачу з якою працювали викладачі та вихователі!

  • До зустрічі наступного року!” 

  • “Дуже вдячні усій команді Summer IT-Camp за щасливі очі нашої дитини!!!

Це був чудовий та незабутній місяць, сповнений нових знань та ємоцій. Спасибі,

Батьки Діми” 

  • “Я безмежно вдячна за гарну можливість цікаво та пізнавально провести час, нових друзів та знання, і за гарні емоції. Чекаємо продовження.”

Що далі? Для нас важливо, що крім отриманих знань та емоцій, багато дітей знайшли тут справжніх друзів. Кожен учасник Літнього ІТ-Табору отримує знижку на навчання в Школі Хакерів і може продовжити вивчення ІТ технологій.

Записуйтесь у Літній IT-табір від Школи Хaкерів. Тут діти заряджаються терабайтами цікавої інформації, розвивають свої здібності та ідеї, створити свій власний сайт :-)

Це шанс для вашої дитини вже цього літа почати програмувати своє майбутнє! 

Кількість місць обмежена - реєструйтесь: https://hack.intita.com/#itcamp 

Ми вирощуємо таланти))

Прес-служба Вінницької ІТ-Академії

Веб-сайт: ita.in.ua

e-mail: ita.in.ua@gmail.com
Тел.: (067)431-19-21; (073)20-99-743

Опубліковано

24.06.2020