Хакатон інноваційних освітніх рішень

Хакатони поступово набирають обертів популярності в Україні. Вінницька ІТ-Академія далеко не вперше влаштовує такі заходи. Тому і цього року традиційно завершуємо 2019 рік на позитивній творчій ноті: занурюємось у дружню атмосферу креативних рішень, новітніх технологій та вдосконалюємо освіту. 

Сам формат бере початок з IT-сфери, і походить від двох слів: Hack (зламувати) та Marathon (марафон). Отже, хакатон - це захід, під час якого команди вирішують певну проблему в обмежений період часу. В результаті кожна з команд представляє свій результат перед менторами-практиками ІТ-сфери.  За 6-7 годин ти можеш вплинути на сферу, яка тебе цікавить, створивши конкретне рішення і представивши його усім.

Ми прагнемо зробити Вінницю центром прогресивної ІТ-освіти, тому цей захід підходить для усіх, хто має ідею та бажання змінювати освіту та не витрачати час на пусті балачки, а відразу перейти до дій: створити, протестувати та допрацювати свої проєкти.

На хакатоні є нагода перейняти знання у досвідчених менторів, які допомагатимуть кожній команді протягом всього івенту.   В результаті будуть створені рішення, що сприятимуть покращенню освіти та впровадженню інноваційних технологій в освітніх процесах та навчальних організаціях (автоматизація навчальних процесів, машинне навчання, великі дані, хмарні технології). Проте результатом роботи можуть бути не лише програмні продукти. Ви можете розробити певну стратегію впровадження. Приємний “бонус” - можливість прокачати навички публічних презентацій, ефективної роботи в команді, потужного нетворкінгу та проектного менеджменту, просто весело та продуктивно провести час.

 Якщо маєш цікаві ідеї, чи бажаєш познайомитись з прогресивними однодумцями і тобі цікаво рухатись вперед та постійно розвиватись - цей захід саме для тебе. Деталі події у Facebook  А поки що, в тебе є час сформувати чи приєднатись до команди (команди мають складатись з 5-6-ти учасників).

Реєстрацію розпочато https://forms.gle/YCJnu4Lix5TysyxH8 

Приходь. Створюй. Перемагай.

Вінницька ІТ-Академія

ita.in.ua

тел. 067-431-19-21

Опубліковано

12.12.2019